dissabte, 13 d’agost del 2016

HOMENATGE A LES VÍCTIMES DE PORRERES 15 AGOST AL PATI DE CALS HERMANOS




Amigues i amics, els companys i companyes de l'Assemblea Popular de Porreres ens envien el següent missatge sobre l'acte homenatge a la memòria de les víctimes assassinades de porrerenques: 


Benvolguts/des amics/gues, col·laboradors/es, i entitats,
Ens dirigim a vosaltres per convidar-vos a l'humil acte d'homenatge que hem preparat en record i memòria dels porrerencs assassinats durant la Guerra Civil. L'acte s'emmarca dins el calendari de festes de Sant Roc 2016 i es durà a terme al Pati de Cals Hermanos (Carrer d'en Lluís nº27) a les 18h. Allà, a part de comptar amb les breus actuacions musicals de Vers Endins i Sang de Terra, recordarem les vides dels 14 porrerencs que passaren la nit del 16 al 16 d'agost de 1936 (enguany, 80è aniversari) en aquest indret, abans de ser traslladats a Manacor per ser afusellats a mans dels falangistes i demés sollevats.

Estarem encantats de gaudir de la vostra companyia en un moment tan important ja que gràcies a la Llei de Fosses i a les lluites que per aquest motiu s'han lliurat, veim molt propera l'obertura de la Fossa de Porreres. 
En acabar l'acte, que estimam d'una hora de durada, hi haurà torn obert de paraula per qualsevol aportació que el públic vulgui fer.
Atentament,


            Imatge inserida 1

 Assemblea Popular de Porreres


Honor i Memòria sempre!