divendres, 4 de desembre del 2015

Debat amb els candidats al 20D: Quines són les propostes sobre Memòria Històrica?


http://www.ccoo.cat/ciprianogarcia/noticia/197047/debat-amb-els-candidats-al-20d-quines-son-les-propostes-sobre-memoria-historica#.VmCCVvkvfNN


La memòria com a política pública


FotoL'Observatori Europeu de Memòries de la Fundació Solidaritat de la UB (EUROM) i la Fundació Cipriano Garcia de Comissions Obreres de Catalunya promouen un debat amb els representants de les candidatures catalanes a les pròximes eleccions generals amb l'objectiu de donar a conèixer les posicions dels diferents partits davant les polítiques de memòria. El proper 9 de desembre a l ’Auditori de l’Escola d’Idiomes Moderns, Casa Jeroni Granell, Gran Via 582 de Barcelona a les 17 hores.

El debat serà emés en directe http://www.ub.edu/ubtv/endirecte i comptarà amb la participació de Feliu Guillaumes (Democràcia i Llibertat), Gabriel Colomé (PSC),  Joan Mena Arca (En Comú Podem) i Joan Tardà (ERC). 

Moderació: Jordi Guixé i Coromines, historiador i director de l'EUROM, i Javier Tébar, historiador i director de l'Arxiu Històric de CC.OO. 

Adhesions:
Associació Catalana d'Expressos Polítics del Franquisme - Institut d'Estudis Penedesencs - Memorial Democràtic Treballadors i Treballadores de SEAT - Amical de Mauthausen i altres camps


+ informació