dijous, 15 de maig del 2014

El 'Stanbrook', último barco del exilio republicano regresará a Orán 75 años después

http://www.operaciostanbrook.org/

dissabte, 10 maig de 2014


Benvolgudes amigues i amics, companyes i companys.
Gràcies a a totes i a tots per la vostra col·laboració i solidaritat. Més de 18.000 visites i comunicacions al nostre bloc, més de 30 entitats adherides, més de 400 adhesions personals, més de 100 viatgers definitius d'ací i de mar enllà que salparem el 29 de maig cap a Orà, ha estat el resultat —per ara— de la nostra “Operació Stanbrook”... Gràcies de bell nou i tres vítols per tots vosaltres.

A tots els viatgers, recordar-vos que heu d'enviar ja el passaport original seguint les instruccions que personalment vos hem remés per mail. Aquest cap de setmana farem el llistat definitiu per enviar-lo a l'Ambaixada d'Algèria i tot seguit tramitar els visats personals d'acord amb les seus intruccions. Per a qualsevol dubte o informació complementària, escriviu operaciostanbrook@gmail.com

El proper dilluns ens desplacem a Algèria per a, junt a la Comissió Stanbrook d'Orà, ultimar els detalls del viatge i actes a l'Orania (hotel, programa, visites...) de la qual cosa vos passarem complida informació al retorn.

Un cop més donem les gràcies a la Comissió Cívica d'Alacant; l'Ambaixada d'Algèria a Madrid, a la Consellera Diplomàtica Sra. Hadda Derradji; al Sr. Ambaixador Mohammed Haneche; així com al Ambaixador d'Espanya a Algèria Sr. Alejandro Polanco Mata per la seua amabilitat en el tracte i perquè han entés perfectament els motius del nostre projecte: Dignificat la Memòria Republicana amb motiu del 75 aniversari del final de la Guerra d'Espanya, així com rescabalar l'honorable petjada de l'exili republicà al nord d'Africa.
El moll de Mers-el-kebir (Orà) on fou varat l'Stanbrook en 1939
Salut i República!

Comissió Stanbrook