divendres, 29 de juny del 2018

Fosses a Catalunya.

http://fossesirepressio.gencat.cat


Datos de mapas ©2018 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite

Notícies

  • 02.09.2017

    El Departament d'Afers Exteriors continua amb el desplegament del Pla de fosses 2017-18

    El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, i el conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, van visitar, el passat dia 1 de setembre, els treballs d’exhumació en fosses de la Guerra Civil a Prats de Lluçanès (Osona) i a Vilanova de Meià (Noguera).

    Igualment, el conseller Romeva ha visitat aquest matí els treballs d’obertura de la “tomba del soldat desconegut” a Cassà de la Selva (Gironès).

    Totes tres actuacions estan previstes en el Pla de fosses 2017-18.
  • 28.04.2017

    La Generalitat presenta l'estudi de geolocalització de fosses al Priorat i Terres de l'Ebre

    El conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, ha presentat aquest matí a la Fatarella (Terra Alta) el resultat del primer estudi de geolocalització de fosses comunes de la Guerra Civil que es porta a terme a la comarca del Priorat i a Terres de l’Ebre i el resultat de la recollida de restes òssies en superfície a Terres de l’Ebre, ambdues accions incloses al Pla de fosses 2017.
  • La Subdirectora General de Memòria, Pau i Drets Humans, senyora Mireia Plana i Franch, farà una xerrada informativa sobre el Programa d'Identificació Genètica iniciat per la Generalitat de Catalunya, a l'Auditori Escola Municipal de Música de Parets del Vallès, el divendres 18 de novembre, a les 19:30 h.
  • 11.01.2017

    El Departament d'Afers Exteriors identifica genèticament les restes òssies de la persona exhumada a la fossa de Tremp

    El conseller Romeva s'ha reunit amb els familiars de Vicente Santolaria i els ha lliurat la memòria de la intervenció arqueològica i l'informe d'identificació genètica