dimarts, 5 de gener del 2016

Després de "Les Llargues Nits a Can Sales", estreno de nova obra: CENDRES.





Bon dia companyes i companys, vos rebotam la següent informació: 

La companyia La Polar us convida a l'estrena de Cendres. Cartografia de l'exili el dissabte 9 de gener a la Institució Pública Antoni M. Alcover (C/ Pare Andreu Fernàndez, 13, Manacor) a les 19 i a les 21 hores (doble funció).

Dramatúrgia Joan Tomàs Martínez Grimalt
Direcció Xavier Martínez
Amb Mercè Sancho de la Jordana, Rosa Serra i Francesca Vadell

La Polar és una companyia de teatre que es va gestar entorn de la peça Les llargues nits a Can Sales, una primera fita que, després d'un llarg recorregut arreu de Mallorca, ens va unir en aquest nou projecte de recerca sobre la memòria. La memòria com a espai de reflexió però, sobretot, la memòria com a espai de present i d'aprenentatge. 

Cendres és el nostre primer projecte. S'endinsa en la recerca de l'exili de 1936 amb una mirada documental. Volem donar veu a dones anònimes. Dones que probablement mai no varen existir, però que condensen i sintetitzen centenars de vides i de trajectòries. La Guerra Civil, per tant, no és la protagonista d'aquesta història. Tampoc ho és l'exili. Ho són les persones. Les persones i les seves respostes, els seus reptes, els seus desitjos i les seves vicissituds. Persones que, malgrat tot, encara són capaces d'estimar, d'il·lusionar-se, de viure. Aquest és el nostre punt de partida.

Reserva prèvia: cia.lapolar@gmail.com

12 euros (socis Institució Alcover, ESADIB i AAAPIB 8 euros).

Us hi esperam!

Salut i Memòria 
MdM