dissabte, 1 de febrer del 2014

RECORDATORI 1 FEBRER A LES 12H, A LA PLAÇA MAJOR DE PALMA... Audiència Nacional ha rebutjat l'extradició de dos torturadors franquistes imputats a la causa que s'instrueix a Argentina.

Amigues i amics, 
Vos recordam que el proper dissabte, dia 1 de febrer, a la Plaça Major de Palma, les 12 hores, farem la segona concentració per la Veritat, Justícia i Reparació. Precisament ahir MdM va tenir una entrevista a Barcelona amb el Sr. Pablo Greif, Relator especial de Nacions Unides per la Veritat, Justícia i Reparació on li exposarem les nostres demandes. 
A la concentració vos informarem sobre aquesta reunió, donarem la paraula a totes aquelles persones que vulguin xerrar i finalment farem una ronda a la plaça, si teniu fotos dels vostres familiars o de víctimes, les podeu dur si voleu. 
Vos hi esperam i pregam que doneu la màxima difusió a la convocatòria. 
Salut i Memòria!!

MdM

_______________________________


Companyes i companys, 
Acabam de sabre que el fiscal de l'Audiència  Nacional ha rebutjat l'extradició de dos torturadors franquistes imputats a la causa que s'instrueix a Argentina, una prova més de que el franquisme és una de les bases de l'actual estructura de l'estat. 
Demà, tots i totes a la concentració per dir ben fort: 
NO A LA IMPUTAT DEL FRANQUISME!!! FORA EL FRANQUISME DELS TRIBUNALS!!!
La noticia publicada avui: 


Salut i força!
MdM