dimarts, 19 de novembre de 2013

Dia 29 a Artà. Recuperant la memòria històrica llibertària i presentació de Dissidències. Història i Cultura Obrera a la Mallorca contemporània.

El divendres dia 29 de novembre de 2013 ens han convidat al Grup d'Estudis Llibertaris Els Oblidats a fer una xerrada sobre la memòria històrica llibertària i a presentar el nostre darrer llibre: Dissidències. Història i Cultura Obrera a la Mallorca contemporània.
El llibre és un seguit d'articles sobre la història dels dissidents, la història d'aquells que normalment no surten als llibres, però que foren protagonistes dels seus temps, la història de les dones, de les vagues i lluites obreres, de les organitzacions que lluitaren per un món millor i de les seves pràctiques. Una història que calia rescatar de l'oblit i posar-la en valor.
Al llibre també hi podem trobar altres textos escrits pels propis protagonistes d'aquestes històries. Textos escrits entre finals del segle XIX fins als anys 70 del segle XX. Textos que ens ajuden a conèixer el pensament d'aquells mallorquins que d'una manera o altre lluitaren i escriviren per a impulsar aquest canvi social tant necessari.
Us esperam a totes a la cafeteria del Teatre d'Artà dia 29 de novembre a les 20h.
dissidencies-presentació arta 2013


--
Grup d'Estudis Llibertaris 'Els Oblidats'
elsoblidats@gmail.com
http://elsoblidats.wordpress.com/Cap comentari: