dimarts, 27 de gener del 2015

RUTA SÓLLER, 7 FEBRER, 11'30h. DAVANT AJUNTAMENT SÓLLER



Companyes i companys, vos informam de la pròxima activitat organitzada per Memòria de Mallorca, Assemblea Republicana, Col.lectiu Albaïna i Unitat Cívica per la República: 
Ruta de la vergonya i homenatge als defensors de la legalitat republicana a Sóller, el dissabte, 7 de febrer, a les 11'30 hores, davant l'Ajuntament de Sóller, (sortida de Palma des del Pàrquing de Carrefour, a les 10'30 hores. Si ho preferiu, hi podeu anar directament). 

Ruta i visita guiada: 11'30 hores davant l'Ajuntament de Sóller, es llegiran les reiterades peticions fetes per a la retirada dels monuments feixistes del municipi. A la Plaça de "La Cruz de los Caidos" (devora Ajuntament) es llegirà un manifest. Amb cotxe, visitarem el campament presó de republicans "Es Llatzaret", s'explicarà que va ser aquest indret i farem una ofrena floral col·lectiva a les víctimes del feixisme de Sóller. Acabarem la ruta a Muleta on s'explicaran els fets que provocaren l'assassinat dels carrabiners que defensaren la legalitat. 

Al Casal Victoria de Sóller, a les 14 hores: dinar popular, per reservar podeu trucar al 661587445, teniu temps fins divendres dia 6 de febrer. 

AVÍS: LA CONCENTRACIÓ MENSUAL QUE FEM HABITUALMENT A LA PLAÇA MAJOR DE PALMA, EN AQUESTA OCASIÓ, LA FAREM A SÓLLER.

Cartell difusió adjunt

Vos hi esperam!
Salut i Memòria!

MdM