dijous, 23 d’abril del 2015

DONES INCONVENIENTS: DIJOUS, 23 ABRIL, 18-20 HORES, CAN SALAS, PALMA.



Companyes i companys, vos recordam que el dijous, 24 d'abril, de les 18 a les 20 hores, s'impartirà a la Biblioteca pública de Can Salas (Porta de la Plaça Santa Catalina de Palma), la conferència "Dones inconvenients", a càrrec d'Elena Herrera- CGT, Lola Fernández - Librería y peluquería Los oficios terrestres, Olga Viñuales - Universitat de Barcelona i Maria Antònia Oliver - Associació Memòria de Mallorca. 

La conferència està organitzada per l'Associació Ben Amics amb altres entitats col·laboradores, entre elles, Memòria de Mallorca. 

Adjunt teniu el cartell que ens han enviant les companyes de Ben Amics on veureu que també hi ha altres actes programats per la reivindicació i sensibilització de la visualització sexual de la dona i la seva diversitat.

La representant de Memòria de Mallorca centrarà la seva intervenció en l'adoctrinament sexual de la dona durant el franquisme i vol ser un homenatge a totes les dones repressaliades del franquisme, especialment a les preses de Can Salas, avui biblioteca i, durant la repressió franquista, presó de dones. 

Salut i Memòria 

MdM