diumenge, 31 de maig del 2015

Presentació a Porreres: La fossa dels Mariandos, obrir per poder tancar la història.



Companyes i companys, l'amic i membre de la directiva de Memòria de Mallorca, en Tomeu Garí, ens convida a la presentació del seu nou llibre 

"La fossa dels Mariandos, obrir per poder tancar la història" el proper divendres dia 5 de juny a les 20 hores al centre cultural Escorxador de Porreres. Aquí teniu el text que ens envia i adjunt el cartell de l'acte. 
Salut i Memòria 
MdM

Benvoguts amics,
com molts de vosaltres sabeu, el mes passat l'Ajuntament de Maria de Salut em va atorgar el Premi Font i Roig d'Assaig 2015. Ara, ha arribat l'hora de presentar l'obra guanyadora a Porreres. Per això vos convit a tots perquè m'acompanyeu a la presentació de l'obra: "La fossa dels Mariandos, obrir per poder tancar la història" el proper divendres dia 5 de junya les 20 hores al centre cultural Escorxador de Porreres. Hi intrervendran un bon grapat d'amics meus: Manuel Suárez Salvà, viceperesident de Memòria de Mallorca; Joana Mora Cerdà, presidenta de l'Agrupàció Cultural de Porreres; Francisca Mora Veny, batlessa de Porreres i Antoni Mulet Campins, batle de Maria de la Salut. Moderarà l'editor Lleonard Muntaner.
Ja ho sabeu, si voleu conèixer el treball que va permetre la localització de la fossa comuna on foren trobats els cossos dels mariandos: Jaume Gual, Miquel Salom i Joan Gual, acostau-vos divendres capvespre a l'Escorxador Municipal.
Després de l'acte hi haurà un petit refrigeri

Una abraçada a tots i moltes gràcies pel vostre suport.
Vos hi esper a tots
Tomeu Garí