diumenge, 5 de febrer de 2017

Associació Memòria de Mallorca. CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA 2017.Companyes i companys, aquí teniu la convocatòria de l'Assemblea General 2017:

Dia 24 de febrer de 2017, a les 18 hores, al Casal Cultural Can Alcover (carrer Sant Alonso, 24, Palma).

Ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior
  2. Aprovació dels càrrecs de la directiva 
  3. Presentació de l’informe preliminar del Professor Francisco Etxeberria envers l’exhumació de la fossa de Porreres i estat del procés de la segona fase de l’exhumació
  4. Estat del procés contenciós administratiu per a la retirada del monument al creuer de guerra Baleares.
  5. Aprovació dels comptes
  6. Precs i preguntes   

Finalment, recordar-vos que podeu ingressar la quota anual 2017 al compte corrent ES96 2056 0004 4410 0059 9520 de Caixa Colonya, indicant el vostre nom i el concepte, o si ho preferiu, abonar-la en efectiu el dia 24 de febrer a la mateixa Assemblea.


A les 19 hores, una vegada finalitzada l’Assembleapresentació del catàleg fotogràfic i del reportatge en DVD sobre l’exhumació de la Fossa de Porreres:

“Impressions a peu de fossa”

És tracta de l’edició de més de 50 fotografies d’autor, acompanyades de textos de persones que hem estat coordinant i treballant cada dia a peu de fossa l’exhumació. Cada catàleg va acompanyat d’un DVD amb un reportatge inèdit realitzat per professionals que recull el procés.  
La publicació es repartirà a la presentació, és limitada i gratuïta i ha estat elaborada per Memòria de Mallorca, amb la col·laboració de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears.


Gràcies com sempre pel vostre suport.
Una abraçada
Maria Antònia Oliver i Paris
Presidenta de l’Associació Memòria de Mallorca
Calvià, febrer 2017