dimarts, 14 de febrer del 2017

CONCENTRACIÓ DE PADRINES I PADRINS FLAUTES: Victòria del front popular de febrer de 1936



Bon dia companyes i companys, des de Sa Feixina Si que Tomba, assemblea ciutadana de la que Memòria de Mallorca i forma part, ens envien la convocatòria de concentració de Padrines i Padrins Flauta de Mallorca que habitualment fan tots els dijous per a reclamar els seus drets, que són també els nostres. La concentració serà el proper dijous, 16 de febrer, a les 11 hores a la Plaça de Cort, com podeu veure a l’esdeveniment creat a facebook, commemorarem l'aniversari de la victòria del Front Popular del 16 de febrer de 1936 al mateix indret on es proclamà a Mallorca, dijous farà 81 anys. 
Vos esperam a tots i totes. 
Salut i Memòria 
MdM   


Us animam a tots i a totes a participar en la convocatòria de Padrines i Padrins Flautes de Mallorca el pròxim dia 16/02/17 a les 11h a la Plaça de Cort.







Información
Davant l'immobilisme o parsimònia de les institucions ....... any nou vida vella i de nou tornen al carrer Padrines i Padrins Flautes de Mallorca en suport de l'Assemblea Ciutadana Sa Feixina Sí Que Tomba el dijous dia 16 de febrer a les 11 hores a la plaça de Cort celebrant l'aniversari de la victòria del Front Popular